Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Competitie

Competitie Tennis 2020

Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie noemen we: KNLTB Competitie 2020 en start op maandag 7 september. Of de KNLTB Competitie definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM.

Gaat de competitie door, dan gaat KLTV meedoen met 12 teams. 2 op de vrijdag, 4 op de zaterdag, 4 op de zaterdagavond en 2 op de zondag.

De aanvoerders van deze teams zijn:

Vrijdag: Heren 1 (Han Lieshout) stand KNLTB en heren 2 (Hans Fonville) stand KNLTB

Zaterdag: Heren 1 (Wibo Stam) stand KNLTB, heren 2 (Gert-Jan Koopmans) stand KNLTB, gemengd 1 (Arianne Timme) stand KNLTB en gemengd 2 (Robert Berkeley) stand KNLTB

Zaterdagavond: Dames 1 (Claudia van der Louw) stand KNLTB , dames 2 (Ingrid Koopman) stand KNLTB, gemengd 1 (Petra Stolp) stand KNLTB en gemengd 2 (Alexander Vels) stand KNLTB

Zondag: Gemengd (Tijmen Stor) stand KNLTB en heren (Eric Hijnen) stand KNLTB

Alvast heel veel succes. 

Vrijdag 11 september kunnen de competitiebescheiden en de ballen opgehaald worden.

 

Maatregelen KNLTB Competitie in anderhalvemetersamenleving

Verenigingen en de KNLTB hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het organiseren van de competitie in de anderhalvemetersamenleving. Om de druk op de parken te reguleren en zo te kunnen voldoen aan de anderhalvemeter-regel heeft de KNLTB voor de KNLTB Competitie alvast de volgende maatregelen getroffen:

1. Op tijd spelen tijdens alle avondcompetities

Om de spreiding van spelers in avondcompetities te vereenvoudigen, worden alle avondcompetities van de KNLTB Competitie 2020 op tijd gespeeld. Dit betekent dat er per partij één uur getennist wordt en de games worden doorgeteld. Na een uur stopt de partij (en wordt de rally niet afgespeeld). De verkregen stand in games op dat moment is de eindstand van de partij. Een gelijkspel behoort dus ook tot één van de mogelijkheden. 

2. Versoepelen regelgeving rondom wachten bij slechte weersomstandigheden

Om tegen te gaan dat bij slecht weer het clubhuis volstroomt en er niet voldaan kan worden aan de anderhalvemeter-regel, heeft de KNLTB voor de KNLTB Competitie 2020 besloten dat het niet verplicht is om bij slecht weer 2 uur (1 uur bij avondcompetities) te wachten. De VCL van de thuisspelende vereniging kan bij slecht weer, tennis- en padelwedstrijden van de KNLTB Competitie 2020 staken of afgelasten en verplaatsen naar uiterlijk de eerstvolgende inhaaldag.

Competitie padel 2020

Dit jaar zal KLTV ook voor het eerst meedoen met de padelcompetitie en wel met 5 teams. 3 op de vrijdagavond en 2 op de zaterdag.

Sponsoren

Caron
Valverde
Huitema Tegels
Kapsalon Ingrid
Fit Krommenie
Sport-tenniscentrum-uitgeest
Ron en Janet Mode
hvms

Realisatie: verenigingenweb