Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Jeugdclubkampioenschappen-en-clubkamp

De jeugdclubkampioenschappen worden traditiegetrouw gespeeld in de laatste week van de zomervakantie. Vanwege de renovatie van de banen wordt dat dit jaar iets anders en staan de jeugdclubkampioenschappen voorlopig (maar afhankelijk van de voortgang van de renovatie) gepland van zondag 1 september t/m zaterdag 7 september 2019, met voorafgaand het clubkamp op vrijdag 30 augustus.

De jeugdclubkampioenschappen is een besloten toernooi voor de KLTV jeugdleden. Er wordt gespeeld in de onderdelen enkel, dubbel en mix en voor elke categorie is er een uiteindelijke winnaar, die zich op dat onderdeel een jaar lang clubkampioen mag noemen. De finalisten krijgen bij de prijsuitreiking een beker.

Er wordt veelal gestart in poultjes en na de poulefase start het afvalschema, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Tijdens de clubkampioenschappen worden er vele extra activiteiten georganiseerd door de JC en het WhozNext team.

Traditioneel vindt het clubkamp plaats in het weekend voorafgaand aan de clubkampioenschappen en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Het clubkamp wordt vanouds georganiseerd door het Whoznext team. Het thema voor dit jaar is nog niet bekend, maar zeker is dat er weer spannende proeven en leuke spellen zullen zijn. Ook gaan we gezellig slapen op de baan. Durf jij deze strijd aan? Geef je dan snel op!

Wie? voor de KLTV-jeugd van groep 4 t/m de brugklas
Wanneer? NTB
Hoe laat? NTB
Kosten? € 7,50 p.p
Wat mee te nemen? luchtbed, slaapzak, tennisracket, toiletspullen, droge kleren, pyjama en een goed humeur!
Voor de ouders: zouden jullie misschien wat lekkers willen maken voor het avondeten?

Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen dus schrijf je snel in door een mail te sturen naar trainerskltv@gmail.com. Vermeld daarin je naam, leeftijd, tel.nr en bijzonderheden (bijv. suikerziekte, vegetariër enz.)

PROGRAMMA 2019

  • Vrijdag 30 augustus: clubkamp 
  • Zondag 1 september: start clubkampioenschappen
  • Woensdagavond 4 september: bingo voor de jongere jeugd en filmavond voor de oudere jeugd
  • Vrijdagmiddag 6 september: vanaf 16.00 uur leuke activiteit met aansluitend BBQ
  • Zaterdag 7 september: FINALEDAG!

Sponsoren

Tempo Doeloe
Rue du saint
Ron ten Broek
Evert bruijns
Foekens
Meijn kremers
Slagerij Donker
Kapsalon Ingrid

Realisatie: verenigingenweb