U bent hier:

Jeugdtraining

De jeugdtrainingen worden gegeven door gekwalificeerde tennistrainers.

En goed om te weten: Onze trainers zijn gekwalificeerde tenniskidstrainers en hiermee is KLTV officieel een KNLTB tenniskidsvereniging. Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Voor meer info, ga naar tenniskids.nl.

De trainingen zijn het hele jaar door. De wintertrainingen (van oktober t/m medio maart) en de zomertrainingen (april t/m september) sluiten op elkaar aan. In de schoolvakanties is er geen les.

Aanmelden voor tennisles kan via (trainers@kltv-krommenie.nl ). Als je niet helemaal zeker weet of je wilt tennissen dan is er de mogelijkheid bij KLTV om twee proeflessen te volgen. Je beslist daarna of je lid wilt worden. Voor de proeflessen kun je contact opnemen met de trainers om een afspraak te maken: trainers@kltv-krommenie.nl.

De trainers delen de groepen bij start van het trainingsjaar (oktober) in. Er wordt rekening gehouden met speelsterkte, beschikbaarheid en vriendjes/vriendinnetjes. Dus meld je aan.

Zomer en wintertraining 
Tarief eerste training per zomer of winter: € 135,-
Tarief 2e training (of selectietraining) per zomer of winter: € 100,-

De regels bij de tennistrainingen

  • De kosten van de trainingen worden door middel van een automatische incassobetaling verrekend. Daarom wordt op het inschrijfformulier ook een rekeningnummer en een handtekening van de rekeninghouder gevraagd. De kosten worden geïncasseerd in twee termijnen. Voor de wintertraining is dat op 25 november en 25 februari. Voor de zomertraining op 25 mei en 25 juli.
  • Het schema voor de wintertraining loopt automatisch door als schema voor de zomertraining, tenzij het jeugdlid voor 1 maart aangeeft dat er een wijziging gewenst is. Het initiatief voor een dergelijke wijziging ligt bij de jeugdleden.
  • Bij het tussentijds stopzetten van de trainingen, blijft het trainingsgeld voor de volledige periode verschuldigd.
  • Wanneer trainingen, wegens ziekte van de trainer of door weersomstandigheden, niet kunnen doorgaan dan komen de eerste twee trainingen voor rekening van de deelnemers. Iedere derde uitgevallen training zal worden ingehaald. Bij ziekte van de trainer proberen we vervanging te regelen.
  • Mocht een training niet doorgaan door de weersomstandigheden dan belt de trainer af. Wanneer je bij slecht weer niet bent gebeld gaat de training gewoon door. Het kan zijn dat de trainer dan op een andere manier de les invult. Tijdens de schoolvakanties van het voortgezet onderwijs (herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie) wordt er geen les gegeven.

Sponsoren