U bent hier:

Lidmaatschap

Maak kennis met tennis bij KLTV!

Door middel van het volgen van twee proeflessen maak je kennis met tennis en onze vereniging. We hopen dat je tennis net zo leuk gaat vinden als wij en alle overige jeugdleden van KLTV. Na de twee proeflessen kun je besluiten of je lid wilt worden van KLTV.

Lid worden bij de jeugd

Om lid te worden, vul je het inschrijfformulier op de website in.

Onze trainer is een gekwalificeerde tenniskidstrainer en hiermee is KLTV officieel een KNLTB tenniskidsvereniging. Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Vanaf 1 april 2018 zijn kinderen vanaf 4 jaar oud ook welkom en kunnen lid worden. Dit is een nieuwe groep om de jeugd al op jonge leeftijd kennis te laten maken met tennis. KLTV is de eerste vereniging in Zaanstad die een trainer heeft die over het certificaat beschikt om deze jeugd tennisles te geven. Voor meer info, ga naar tenniskids.nl.

Contributie voor de jeugd bij KLTV

De contributie voor 2023 is voor de jeugdleden vastgesteld op:

Een overzicht van de trainingsmogelijkheden, kosten en regels kun je hier vinden.

Uitschrijving & regels

Als lid en deelnemer van trainingen ben je aan enkele KLTV regels verbonden, deze kan je hier vinden. Daarnaast kun je zien hoe je je moet uitschrijven. Mochten er nog vragen zijn, neem contact op met de jeugdcommissie.

Sponsoren