Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

KLTV Bokaal uitgereikt en lid van Verdienste benoemd

Voorzitter

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 maart jl. zijn twee leden van onze vereniging in hetr zonnetje gezet. De KLTV-bokaal is deze avond uitgereikt aan Han Lieshout. Als motivatie heeft het bestuur onder andere aangegeven dat Han op zeer waardevolle wijze de clubbelangen van KLTV heeft behartigd tijdens de inkoop van de kantinevoorraad en de contacten met de verschillende leveranciers. Tevens heeft Han het  inplannen van de bardiensten op zich genomen na het vertrek van een voormalig commissielid en heeft dit persoonlijk in goede banen weten te leiden.

Naast het uitreiken van de KLTV-bokaal heeft het bestuur de leden voorgesteld om George Kramer te benoemen als lid van verdienste. George heeft zich in het verleden ingezet als TC-lid en later als VCL voor de vereniging. Verder houdt George zich bezig met de software om leden toegang te verlenen via de toegangspoort en de pasjesdeur tot ons complex. Sinds enige jaren stort George zich ook nog vol overgave op zijn taken binnen de Onderhoudscommissie. Meerdere keren per week is hij te vinden op het complex om te zorgen dat deze er piekfijn verzorgd eruit ziet. Reden genoeg om deze clubman in hart en nieren voor te dragen als Lid van Verdienste.

De aanwezigen leden stemden in met de beide voorstellen door een klaterend applaus te geven voor beide heren! 

Han Lieshout, KLTV-Bokaal

George Kramer, lid van Verdienste

Sponsoren

Kang Wah
Da Marcello
le credit sportif
Slagerij Donker
Ron en Janet Mode
hvms
Meijn kremers
Vonksports

Realisatie: verenigingenweb