U bent hier:

Winst Sponsortoernooi door combinatie Isolas/Koman

04/09/2021

Op zondag 29 augustus jl. vond het befaamde sponsortoernooi plaats. Diverse sponsorteams streden om de felbegeerde wisselbokaal. Diverse sponsoren hadden een teams van 4 samengesteld en tijdens mooie wedstrijden op de tennis- en padelbanen werd hard gestreden voor de punten. De uiteindelijke winnaar (op games) was de combinatie Isolas/Koman. Zij mogen zich een jaar lang de winnaar van het sponsortoernooi noemen!

Team Isolas/Koman

Na afloop van het sponsortoernooi werd er nog een demo wedstrijd gespeeld door enkele spelers van het eerste Padelteam van Krommenie. Deze mannen gaan op het een na hoogste nivo van Nederland competitie spelen en lieten aan de toeschouwers zien hoe padel gespeeld dient te worden. Fantastische punten werden gespeeld en voor de toeschouwers was het smullen!

Demo team

Nikander Damianos kon nog net een setje meespelen in de demowedstrijd. Hij kwam vanuit het P250 toernooi Daalmeer naar KLTV Krommenie gesneld. In Daalmeer had hij met zijn partner Moos Sporken de finale A gewonnen met 7-6 in de 3e set. Met deze overwinning staan zowel Moos (nr 8) als Nikander (nr: 12) op dit moment in de Top 15 van padelspelers vin Nederland! Een superknappe prestatie waarbij het wellicht wel zo is dat zij nog verder gaan stijgen de komende weken! We zien nu al uit naar de mooie competitie wedstrijden die zij zullen spelen voor Krommenie!

Nikander Damianos

Sponsoren