U bent hier:

Contract Tennis Direct met 3 jaar verlengd

06/10/2021

Op 6 oktober 2021 heeft een een delegatie van het bestuur gesproken met Tennis Direct over de verlenging van het huidige contract wat KLTV Krommenie met hun heeft. Tennis Direct is uitermate tevreden over de samenwerking en wil graag voor 3 jaar het contract met ons verlengen. Het bestuur is hier erg blij mee. Via Tennis Direct wordt de sponsorkleding aangeschaft voor zowel de jeugd als senioren. Tevens is Tennis Direct de leverancier van zowel de tennis- als padelballen voor de trainers en competitie. 

Achter de padelbanen hangt al een groot winddoek van deze subsponsor. Tevens zal er 4 keer per jaar in de setzetsels een kortingsvoucher geplaatst worden waarmee leden met korting tennis- of padelmaterialen kunnen bestellen. We zijn verder met Tennis Direct in gesprek over een speciale KLTV kledinglijn. We hopen u binnenkort hier een update over te geven.

Sponsoren