U bent hier:

Jeugd KLTV & Grote Clubactie

13/10/2021

Verkoop loten Grote Clubactie is van start gegaan 

Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. De Jeugdcommissie van KLTV-Krommenie doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. De actie loopt tot en met eind november.

 

Ons doel dit jaar is: Extra jeugdactiviteiten tijdens de jeugdtoernooien. Het Sportspektakel: suppen - lasergamen - archery tag- bubble voetbal, maar ook blacklight tennis staat op ons verlanglijstje! Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

 

Verkoopboekje met QR-code
Onze jeugdleden zullen zowel via het verkoopboekje, als online loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen.

 

De Jeugdcommissie KLTV heeft een extra actie in petto voor de jeugdleden. De top 3 van onze lotenverkopers verdienen een leuke prijs!

 

Online loten kopen op onze verenigingspagina
Wil je online loten kopen? Ga dan via de onderstaande link naar onze verenigingspagina:

Verenigingspagina KLTV

Of scan de QR-code:

SUPERLOT: welk team, bedrijf koopt een SUPERLOT van ons?

Naast de reguliere loten verkopen we natuurlijk ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat.

Voordelen:

  • Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.
  • Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.
  • De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jouw eigen website en/of social mediakanalen.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Een Superlot kopen, kan heel simpel, door naar onze verenigingspagina te gaan:

Verenigingspagina KLTV

Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met Marlous Bording. (kltv-jc@live.nl)

We doen het samen
We gaan er met z'n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden, leden van KLTV en mensen uit de omgeving. Doen jullie ook mee?

Alvast bedankt voor jullie bijdrage!

Sponsoren