U bent hier:

Corona maatregelen per 15 januari 2022

14/01/2022

Versoepelingen voor tennis en padel!

Het kabinet heeft vanavond aangekondigd dat een aantal versoepelingen mogelijk zijn. Sporten buiten en binnen mag weer voor iedereen. Onderlinge wedstrijden op de club zijn ook weer toegestaan, nog wel zonder publiek. De kantine blijft gesloten. De versoepelingen gaan zaterdag 15 januari in. Alle andere maatregelen blijven gelden tot en met 25 januari. Dan bekijkt het kabinet of de huidige maatregelen verder versoepeld kunnen worden. Goed nieuws dus. Tennissen en padellen kan weer volop, ook dubbelen mag weer. Sport en bewegen is van groot belang om fysiek en mentaal fitter en gezonder te leven. Juist nu, tijdens deze coronapandemie is het van groot belang om meer weerstand op te bouwen. 

Wat betekent dit voor KLTV:

  • Tennissen en padellen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd meer en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus weer mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
  • Onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging zijn toegestaan. Zonder publiek.
  • Competities tussen clubs en toernooien zijn niet toegestaan. 
  • De kantine blijft gesloten.
  • Kleedkamers, douches en toiletten zijn open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.

Wij gaan ervan uit dat iedereen zich aan de bovenstaande regels houdt de komende weken. Blijf gezond, denk aan elkaar!

Sportieve groet,

Het Bestuur

Sponsoren