U bent hier:

Clubladder

29/03/2022

De laatste ronde van het winterseizoen van de padel clubladder zit erop. 

Er komt weer een nieuwe reeks aan, maar nog even geduld: op maandag 2 mei gaat de KLTV padelladder weer door. In de maand april ligt de ladder tijdelijk stil vanwege de druk bezette padelcompetitie, waardoor de banen op vrijdagavond en in het weekend niet beschikbaar zijn. In mei is er nog maar 1 competitie speelronde te gaan (eventuele inhaalweekenden niet meegerekend) én dan hopen we inmiddels over 4 banen te beschikken met dus meer ruimte om te ladderen!

Ga je gewoon weer door als koppel op de ladder? Dan hoef je niets te doen en word je automatisch weer ingedeeld vanaf mei. Wissel je van partner? Pas dat dan aan in de app (je kunt een naam wijzigen binnen je team, of je uitschrijven en dan als nieuw koppel aanmelden. Nieuwe duo's kunnen zich uiteraard ook inschrijven. En ben je uitgeladderd: meld je dan af in de app, anders word je gewoon ingedeeld voor partijen en dat is vervelend voor de tegenstander die dan niet kan spelen!

Sponsoren