U bent hier:

Afscheid trainer Auke de Boer

15/07/2022

Vandaag nam Auke de Boer na 13 jaar afscheid als tennistrainer van KLTV. Onder veel belangstelling nam hij de cadeaus van de jeugdcommissie namens alle jeugdleden in ontvangst. Ook het bestuur liet zijn vertrek niet zomaar voorbij gaan en bedankte Auke namens de vereniging voor zijn jarenlange trouwe dienst. Veel leden - jong en oud - zijn door zijn lessen (verder) besmet geraakt met het tennis- en/of padelvirus. 

Voor Auke was de belangrijkste reden om te stoppen als trainer zijn lieve gezin voor wie hij nu meer tijd hoopt te krijgen. Of dat helemaal gaat lukken valt te bezien want de volgende uitdaging ligt alweer klaar en heeft iets te maken met zijn passie voor padel. In de nieuwste Setzetsels staat een super leuk interview met Auke!

De jeugd was unaniem… er MOET een nieuwe Auke komen. Een mooier compliment kun je als trainer niet krijgen! Achter de schermen wordt dan ook hard gewerkt om een vervanger te vinden. We verwachten jullie voor het eind van de maand verder te informeren. 

Auke, heel veel dank voor 13 jaar KLTV! We zien je gelukkig nog op het park want een KLTV-er, dat blijf je! 

Het Bestuur

Sponsoren