U bent hier:

Betaalde invallers

KLTV heeft een beperkte pool van betaalde invallers voor de kantinediensten. Deze mensen worden ingezet voor de kantinediensten van de mensen die voor de contributievorm Senior Light (geen kantinediensten) hebben gekozen.

Heb jij niet gekozen voor de contributievorm Senior Light en je wilt incidenteel (ivm verhinderingen) je kantinedienst “verkopen” , dan is daar nu de mogelijkheid toe. Stuur minstens 2 dagen voor je kantinedienst een mailtje aan Cees Meijn (ceesmeijn@gmail.com), dan wordt er voor gezorgd dat jouw dienst door een betaalde kracht wordt vervuld. De kosten hiervoor zijn EUR 33,-.
Het staat je uiteraard vrij om de kantinedienst te ruilen met een ander lid. De kantinecommissie wil hier niet tussen zitten en draagt geen enkele verantwoordelijkheid. Het slechts mogelijk om 2 keer per jaar je kantinedienst op incidentele basis af te kopen!

Mocht bij ruiling het bewuste lid niet op komen dagen, dan is degene die staat ingeschreven verantwoordelijk en zal de boete van Euro 25,- dienen te betalen. Uiteraard zul je dan alsnog je kantinedienst moeten inhalen.

Sponsoren