U bent hier:

Goed om te weten

Alle leden van KLTV hebben de verplichting om per jaar te draaien:

3 kantinediensten (minimaal) op doordeweekse avonden en doordeweekse ochtenden
2 kantinediensten in weekend of in combinatie met doordeweeks avond of op de doordeweekse ochtenden

Mocht je niet in staat zijn je dienst te kunnen draaien dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. De Kantinecommissie kan die NIET voor je doen. 

 Schrijf je jezelf in tijdens de clubkampioenschappen, houd er dan rekening mee dat je dienst minimaal 30 minuten na de laatste wedstrijd afloopt. 

Alle leden zijn vrij om zijn/haar kantinedienst om te ruilen met een ander KLTV-lid. Denk erom: geef dit wel aan Auke de Boer door i.v.m. het ophalen van de sleutels, dit kan ook via de email kantine@kltv-krommenie.nl (wel ruim van te voren). 

Komt er iemand niet opdagen tijdens de geplande kantinedienst, krijgt de desbetreffende persoon telkens een boete opgelegd van EUR 25,-. Deze persoon zal via een brief van de Penningmeester worden geïnformeerd. De kantinedienstverplichting blijft daarna gewoon bestaan. 

Als je zelf geen kantinedienst invult, heeft de kantinecommissie de vrijheid deze leden in te delen; als die niet gunstig valt, dient die persoon zelf voor een oplossing te zorgen. 

Iedereen die méér kantinediensten wil draaien is VAN HARTE WELKOM en kan zich aanmelden bij de kantinecommissie. 

Uitzonderingen:

GEEN echte verplichting (doch wenselijk, gewaardeerd en mag altijd!!) hebben:

Commissieleden en/of bestuursleden; redactieleden of leden wanneer deze geboren zijn vóór het jaar 1949.
(75 jaar of ouder).

Daarnaast is het Bestuur in het bezit van een lijst met personen waar onderlinge, op grond van sociale of medische omstandigheden, afspraken mee gemaakt zijn. 

EEN (1 x) verplichte kantinebardienst:

- In het jaar dat je lid wordt, in dit geval in 2024.

Wat wordt er van je verwacht?

Bij aanvang van je dienst, ga je gewoon naar de Lobbie toe, waar de sleutel om af te sluiten klaargelegd is door Auke de Boer (trainer) of waar de sleutel in het sleutelkastje te vinden is. Het sleutelkastje bevindt zich in de winterhal en is beveiligd met een code. De code ontvang je enkele dagen voordat de kantinedienst plaatsvindt. Toegang tot de winterhal wordt verkregen door middel van de ledenpas. 

De weekenddiensten vinden alleen maar plaats als er een activiteit plaatsvindt. Die commissie die verantwoordelijk is voor de activiteit zal in het bezit zijn van een extra sleutel om af te kunnen sluiten en zal deze aan de leden van de kantinedienst geven.

De sleutel past op:

  • Het buitenhek
  • De hoofddeur (te herkennen aan de sticker “alarm”)
  • De gele binnendeur naar de kleedkamers toe
  • De buitendeur van de winterhal/kleedkamers

De andere sleutel is van de meterkast.

In de buffetkast in de bovenste lade ligt een map van de kantinecommissie, hierin staan alle werkzaamheden beschreven en zijn alle gebruiksaanwijzingen terug te vinden. Wil je van te voren de werkzaamheden en gebruiksaanwijzigingen lezen? Bekijk dan onderstaande documenten:

Hopelijk kun je met deze informatie een gezellige kantinedienst draaien!

Mocht je nog met vragen zitten, neem contact op met de kantinecommissie.

Sponsoren