U bent hier:

SponsorKliks

KLTV heeft zich recent aangemeld bij SponsorKliks! Op deze pagina leggen wij jou uit hoe SponsorKliks werkt.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost! Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en onze vereniging ontvangt geld in de clubkas.

Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze vereniging. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je onze vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van onze vereniging. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze vereniging een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van onze vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit* en profiteert onze vereniging hier direct van!

Zelf helpen promoten?
In je profiel kan je aanvinken dat je Facebook-posts wilt ontvangen. Elke keer als SponsorKliks een aanbieding of actie op de Facebookpagina van Sponsor-Kliks plaatsen, ontvang jij een mailtje met daarin de tekst voor een persoonlijke post om onze vereniging te ondersteunen. Je kan zelf kiezen welke posts je op je eigen Facebook-pagina wilt plaatsen. Indien je de Facebook-admin van jouw vereniging kent, vertel hem/haar dan om zich aan te melden. Meer promotie=meer inkomsten!

Waarom SponsorKliks? 
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die SponsorKliks levert bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kan SponsorKliks zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Ga dus naar de SponsorKliks-pagina, selecteer onze vereniging: “Krommenieër Lawn Tennis Vereniging (KLTV)” en steun onze vereniging!

Sponsoren