U bent hier:

Competities

De KNLTB organiseert jaarlijks de padelcompetities. Een voorjaarscompetitie met 5 speeldagen in april en mei, een zomercompetitie met 5 speeldagen in juni en juli, een najaarscompetitie met 5 speeldagen in september en oktober en tot slot een wintercompetitie met 7 speeldagen in november, december, januari en februari.  

Voor wie?
Iedereen kan meedoen; op alle niveaus is er een gemengde competitie en een damescompetitie beschikbaar. Binnen de klasses wordt gewerkt met promotie en degradatie. Er wordt gespeeld op vrijdagavond, zaterdag of zondag. Kom vooral ook een keer kijken!

Rating
Competitie spelen betekent veel gezelligheid en tegelijkertijd werk je aan je padelskills door steeds tegen andere tegenstanders in de regio te spelen. Na elke competitiewedstrijd wordt jouw rating bijgewerkt door de KNLTB.

Via de nieuwsbrieven per e-mail houdt de padelcommissie de leden op de hoogte van de competities en andere activiteiten, houd je mail dus goed in de gaten. Een aantal maanden voor de start van de verschillende competities kunnen teams van minimaal 4 leden zich inschrijven d.m.v. het versturen van een e-mail aan de padelcommissie. 

Voor meer informatie kun je je per e-mail richten tot de padelcommissie.

 

Sponsoren