U bent hier:

Competities

De KNLTB organiseert de tenniscompetities. Competitie spelen biedt jou als tennisspeler veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar je kunt jezelf daarnaast ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. Hiermee kun je je tennisrating proberen te verbeteren! Ook worden er tennistoernooien georganiseerd.

Voor- en Najaarscompetitie
Voor senioren, iedereen vanaf 17 jaar, heeft de KNLTB het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. 

Competitie spelen wanneer jij dat wilt
De KNLTB organiseert en faciliteert het hele jaar door een aantal verschillende competities. Hieronder vind je een overzicht van alle KNLTB-competities:

Voor wie?
Om competitie te mogen spelen dien je lid te zijn van een KNLTB-vereniging. Wanneer je lid wordt van een vereniging vlak voor of tijdens de competitie mag je ook deelnemen aan een competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van de vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen.

Rating
Wedstrijdresultaten van de competitie tellen mee voor de actuele tennisrating! Nieuwe tennisspelers zullen hun eigen bondsnummer en tennisspeelsterkte krijgen voor aanvang van de competitie.

Sponsoren