U bent hier:

Lidmaatschap

Contributie KLTV Krommenie 2023

VORM
TARIEF
VOORWAARDE
Senior standaard EUR 160 3 kantinediensten
Senior light  EUR 260 Geen kantinediensten
Senior extra  EUR 110 5 kantinediensten
Junior blauw EUR 60 4-6 jaar, geen kantinediensten
Junior pupil EUR 60 6-10 jaar, geen kantinediensten
Junior EUR 95 10-17 jaar, geen kantinediensten
Medior EUR 100 18-23 jaar, 3 kantinediensten

Het lidmaatschap geldt zowel voor tennis als padel. Via de ledenadministratie word je geïnformeerd wanneer je lidmaatschap zal ingaan.

Verenigingsjaar
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.

Word je later in het jaar lid, dan betaal je ook minder contributie. We berekenen dit per kwartaal. Opzeggen moet vóór 30 november van het kalender jaar.

Automatische incasso
De jaarcontributie wordt in geïnd via een automatische incasso.

Bardienst
Lid zijn betekent voor senioren wel dat er kantinediensten verricht moeten worden, tenzij je je op een andere manier verdienstelijk maakt voor de vereniging of het senior 'light' lidmaatschap hebt. Voor details zie bardienst verplichtingen.

Huis- en gedragsregels
Binnen KLTV zijn er afspraken gemaakt over hoe met elkaar en met de eigendommen van de vereniging om te gaan. Dergelijke afspraken zorgen voor een goed functionerende vereniging en een goede sfeer. In dit document kun je lezen welke huis- en gedragsregels dit zijn.

Pasfoto
Om u aan te melden dien je het inschrijfformulier in te vullen op deze site. Voorzie dit formulier van een recente pasfoto door deze te uploaden (zie formulier) Klik hier voor het inschrijfformulier. Hierna zal onze ledenadministratie contact met je opnemen en zal je een korte tijd later een spelerspasje ontvangen.

Introducee
Wil je meemaken hoe het is om bij KLTV Krommenie te tennis? Voor 5 euro p.p. kun heerlijk vrijspelen en er achter komen of mogelijk een lidmaatschap wat voor je is. Je kunt dit melden bij de ledenadministratie.

Donateurs
Donateurs betalen EUR 25,- (op jaarbasis).

Voor het wijzigen van gegevens: log in bij "inloggen voor leden", en wijzig je gegevens bij "mijn vereniging", "mijn profiel" en vervolgens "mijn gegevens".

Meer informatie
Schroom niet te emailen of te bellen met de ledenadministratie of een van de bestuurs- of commissieleden die op de website vermeld staan. Het lidmaatschap voor jeugdleden is gekoppeld aan het krijgen van trainingen. Informeer hiervoor bij de jeugdcommissie of bij de trainer.

 

 WIL JE LID WORDEN BIJ KLTV KROMMENIE?

Sponsoren