Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Trainers

KLTV krommenie heeft twee enthousiaste tennistrainers op het park, die beiden in de zomer en winter aan onze leden lesgeven. Hierbij willen we ze aan je introduceren. Dit zijn Auke de Boer en Max Pootjes.

Contactgegevens:

Auke de Boer
06 21 405 808
trainerskltv@gmail.com
  Max Pootjes
06 54 25 32 82
trainerskltv@gmail.com

Auke de Boer

Mijn naam is Auke de Boer, geboren in 1988. In mijn jonge jaren raakte ik besmet met het tennis-virus, niet alleen de baan, maar ook de plaatselijke garagedeur kreeg het flink te verduren. Vrij snel had ik door dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. Hiervoor ben ik gaan studeren op het CIOS in Haarlem, waar ik uiteindelijk mijn Tennis A en B licentie heb behaald en daarnaast mijn Loop- en Conditietrainer specificatie tennis.

Toen ik 8 was ben ik lid geworden van KLTV en speel hier nog dagelijks met groot plezier mijn competitie en wedstrijden. Door doelgericht en met plezier training te geven, hoop ik jullie tennisspel te verbeteren en op de juiste manier aan te leren.

Zien jullie mij op de baan? Schroom dan niet een praatje met mij te maken.

Max Pootjes

Mijn naam is Max Pootjes, geboren op 10 januari 1994 te Zaandam. Vanaf mijn vierde beoefen ik de sport tennis met enorm veel passie en plezier. Begonnen bij TV Westzijderveld, maar momenteel competitie spelende voor K.L.T.V. Krommenie en T.V. Assendelft. Na het behalen van mijn Johan Cruyff diploma, heb ik inmiddels ook mijn tennisleraar A-licentie op het CIOS in Haarlem behaald.

Op een plezierige manier de juiste manier van tennis aanleren, is waar ik naar streef.

 

Sponsoren

Da Marcello
Adrie Jonk
Huitema Tegels
Auke de Boer
Sport-tenniscentrum-uitgeest
First Lady
Caron
Heijne Krommenie

Realisatie: verenigingenweb