Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Lidmaatschap

Contributie KLTV Krommenie 2020

NAAM

TARIEF

VOORWAARDE

Senior standaard

EUR 150

3 kantinediensten

Senior light 

EUR 250

geen kantinediensten

Senior extra 

EUR 100

5 kantinediensten

Junior blauw

EUR 55

4-6 jaar, geen kantinediensten

Junior pupil

EUR 55

6-10 jaar, geen kantinediensten

Junior

EUR 90

10-17 jaar, geen kantinediensten

“zomer” lidmaatschap, van 1 juni tot en met 30 september:

NAAM

TARIEF

VOORWAARDE

Senior Zomer challenge 

EUR 59

geen kantinediensten

Verenigingsjaar
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.

Word je later in het jaar lid, dan betaal je ook minder contributie. We berekenen dit per kwartaal. Opzeggen moet vóór 30 november van het kalender jaar

Automatische incasso
De jaarcontributie wordt in geïnd via een automatische incasso.

Bardienst
Lid zijn betekent voor senioren wel dat er kantinediensten verricht moeten worden, tenzij je je op een andere manier verdienstelijk maakt voor de vereniging of het senior 'light' lidmaatschap hebt. Voor details zie bardienst verplichtingen

Huis- en gedragsregels
Binnen KLTV zijn er afspraken gemaakt over hoe met elkaar en met de eigendommen van de vereniging om te gaan. Dergelijke afspraken zorgen voor een goed functionerende vereniging en een goede sfeer. In dit document kun je lezen welke huis- en gedragsregels dit zijn.

Pasfoto
Om u aan te melden dien je het inschrijfformulier in te vullen op deze site. Voorzie dit formulier van een recente pasfoto door deze te uploaden (zie formulier)
Klik hier voor het inschrijfformulier Hierna zal onze ledenadministratie contact met je opnemen en zal je een korte tijd later een spelerspasje ontvangen.

Introducee
Wil je meemaken hoe het is om bij KLTV Krommenie te tennis? Voor 5 euro p.p. kun heerlijk vrijspelen en er achter komen of mogelijk een lidmaatschap wat voor je is. Je kunt dit melden bij de ledenadministratie.

Donateurs
Donateurs betalen 25 euro (op jaarbasis).

Voor het wijzigen van gegevens: log in bij "inloggen voor leden", en wijzig je gegevens bij "mijn vereniging", "mijn profiel" en vervolgens "mijn gegevens".

Meer informatie
Schroom niet te emailen of te bellen met de ledenadministratie of een van de bestuurs- of commissieleden die op de website vermeld staan. Het lidmaatschap voor jeugdleden is gekoppeld aan het krijgen van trainingen. Informeer hiervoor bij de jeugdcommissie of bij de trainer.

Sponsoren

Groentehandel Johan
Bos en Olgers
hvms
Meijn kremers
Adrie Jonk
Hans Knijnenberg
Valverde
Koman Bouwbedrijf

Realisatie: verenigingenweb