Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Klaverjassen

  02 juli 2019

 • Blog Voorzitter

  21 juni 2019

  Juni 2019- De competitie zit er alweer op en de zomer komt eraan! De competitie is gelukkig zonder calamiteiten verlopen. Het weer zat best mee dit jaar. De afsluitende BBQ was wederom een topevenement. Maar liefst 160 deelnemers dit jaar en het weer zat ook goed mee. Hulde voor de TC die de organisatie op zich nam. Enkele kampioenteams werden door Cees Meijn/TC in het zonnetje gezet en kregen een aandenken van de club.

 • Op 1 juni 2019 gaat bij KLTV de Zomerchallenge van start: het nieuwe lidmaatschap met een duur van vier maanden. De ‘zomerleden’ kunnen voor een bedrag van € 59 tot en met september (dit jaar t/m oktober, vanwege de renovatieplannen in augustus) tennissen bij de club.

  De 'zomerleden' krijgen een tijdelijke pas van de KNLTB zodat ze aan het Lobbietoernooi, de clubkampioenschappen en andere open toernooien kunnen deelnemen. Ook worden ze uitgenodigd voor een clinic van Auke/Max en deelname aan het Aardbeientoernooi.

  Inschrijven kan via deze link: Ja, ik wil graag lid worden van KLTV Krommenie

 • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 maart jl. zijn twee leden van onze vereniging in hetr zonnetje gezet. De KLTV-bokaal is deze avond uitgereikt aan Han Lieshout. Als motivatie heeft het bestuur onder andere aangegeven dat Han op zeer waardevolle wijze de clubbelangen van KLTV heeft behartigd tijdens de inkoop van de kantinevoorraad en de contacten met de verschillende leveranciers. Tevens heeft Han het  inplannen van de bardiensten op zich genomen na het vertrek van een voormalig commissielid en heeft dit persoonlijk in goede banen weten te leiden.

 • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 maart jl heeft het bestuur de leden een positief advies gegeven om over te gaan tot de realisatie van de 2 padelbanen en 1 beach tennisveld. De aanwezigen leden hebben tijdens de vergadering ingestemd met dit advies. Dit jaar zal de realisatie nog plaatsvinden, mede dankij de financiele bijdragen van het Schipholfonds, het Honig Laan fonds en het Rabobank Coöperatiefonds. Volgens planning zal de realisatie tezamen met de renovatie van de tennisbanen plaatsvinden in augustus van dit jaar.

Sponsoren

Adrie Jonk
Da Marcello
Marc Lange
Foto van Wijk
Willems
Meijn kremers
Drukkerij Stetyco
Sport-tenniscentrum-uitgeest

Realisatie: verenigingenweb