Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Nieuwsbericht

  19 oktober 2020

  Corona Update: Competities stopgezet, vrij spelen en training blijft mogelijk
   

 • Grote Clubactie 2020

  19 september 2020

  Vanaf zaterdag 19 september gaan we loten verkopen van de Grote Clubactie! Help jij mee om onze clubkas te spekken, zodat we nog meer mooie momenten op de club kunnen beleven?

  Clubactie loten Jeugd KLTV Krommenie

 • Ook dit jaar hebben wij een Zomer Challenge bij KLTV Krommenie. Met ingang van 1 juni 2020 kunnen Zomerleden zich weer inschrijven..... • De Setzetsels is flink vernieuwd in lay-out, in content en met een nieuw team. Door onze website was veel informatie dubbel in de Setzelsels en soms zelfs achterhaald. Kortom, tijd voor een nieuwe wending. Met een nieuw team hebben we gebrainstormd en download hier het nieuwe resultaat.

  De Setzetsels wordt voor en door jou opgesteld. Dus mis je nog zaken of heb je nog leuke ideeën? Mail ons direct! Redactie.setzetsels@kpnmail.nl

  Uiteraard blijven we de belangrijkste informatie gewoon delen, maar ligt er ook meer nadruk op historie, nieuwe leden, op resultaten, op fun, op jeugd en Padel. Door Corona zijn een aantal van deze topics in deze editie niet vertegenwoordigd. Bij een volgende editie en indien actueel, zullen deze weer worden meegenomen.

  We zijn heel benieuwd naar de reacties.

Sponsoren

Kapsalon Ingrid
Nobby Roth
Groentehandel Johan
Attack
Cafe atlantic
Baderie
First Lady
Caron

Realisatie: verenigingenweb