Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

  • Deze week ontvingen wij het trieste bericht dat oud-lid Martin Kramer is overleden op 75-jarige leeftijd. Martin was jarenlang een van de organisatoren van de kaartavonden bij KLTV. Wij wensen de familie van Martin heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. De crematie zal op donderdag 25 april a.s. plaatsvinden te Driehuis.

  • Blog Voorzitter

    14 april 2019

    April 2019- De afgelopen maanden is er best veel gebeurd! De kantine heeft een mooie metamorfose ondergaan en ziet er weer strak uit. Voor de hal hebben we ook nog een leuk idee in petto. Daar wordt nu hard aan gewerkt. De ALV van 2019 ligt inmiddels al weer achter ons, maar 1 om zeker nog even bij stil te staan. Naast het feit dat we enkele leden in het zonnetje hebben gezet, hebben we een besluit kunnen nemen over Padel. Dankzij de fantastische bijdragen van Honig-Laanfonds, Rabobank Coöperatie Fonds en het Schipholfonds is het financieel haalbaar om 2 padelbanen te gaan realiseren en een Beach tennisveld. Een nieuw hoofdstuk zal worden toegevoegd aan de historie van onze mooie club!

  • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 maart jl. zijn twee leden van onze vereniging in hetr zonnetje gezet. De KLTV-bokaal is deze avond uitgereikt aan Han Lieshout. Als motivatie heeft het bestuur onder andere aangegeven dat Han op zeer waardevolle wijze de clubbelangen van KLTV heeft behartigd tijdens de inkoop van de kantinevoorraad en de contacten met de verschillende leveranciers. Tevens heeft Han het  inplannen van de bardiensten op zich genomen na het vertrek van een voormalig commissielid en heeft dit persoonlijk in goede banen weten te leiden.

  • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 maart jl heeft het bestuur de leden een positief advies gegeven om over te gaan tot de realisatie van de 2 padelbanen en 1 beach tennisveld. De aanwezigen leden hebben tijdens de vergadering ingestemd met dit advies. Dit jaar zal de realisatie nog plaatsvinden, mede dankij de financiele bijdragen van het Schipholfonds, het Honig Laan fonds en het Rabobank Coöperatiefonds. Volgens planning zal de realisatie tezamen met de renovatie van de tennisbanen plaatsvinden in augustus van dit jaar.

  • Op 29 maart jl. werden zowel de jeugd- als seniorenselectie voorzien van nieuwe sponsorkleding. Dankzij de hoofdsponsor Bert van Vulpen en Tennis Direct werd de seniorenselectie voorzien van de kledinglijn van Babolat. Bert van Vulpen was persoonlijk aanwezig samen met Sabine Denkers om de seniorenselectie toe te spreken en samen met hun op de foto te gaan. 

Activiteiten

Bekijk alles

Sponsoren

Kang Wah
Marc Lange
Hans Knijnenberg
Kapsalon Ingrid
Gifts en drinks
Caron
Piet Kerssens
Nobby Roth

Realisatie: verenigingenweb